چاپ مطلب چاپ مطلب

عضو علی البدل شورای شهر لنگرود ؛ شهرداری لنگرود در آستانه ورشکستگی است ولی اعلام نمی کنند/ بستگان شورا بدون هیچ گزینشی وارد شهرداری شده و مشغول به کارند

همای گیلان: عضو سابق شورای شهر لنگرود  به تشریح وضعیت دوره چهارم شورا در این شهرستان و همینطور عملکرد شهرداری شهر پرداخت.
 علی قلی پور ، در ابتدا کارایی پایین این شورا در شهرستان لنگرود را مهمترین ضعف این دوره شورای اسلامی شهر در این شهرستان دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه در این سه سال هیچ کار زیربنایی که در آینده شهر و مردم از آن منتفع شوند انجام نگرفته و فقط به کارهای روبنایی آن هم تنهت برای جلب نظر موقتی مردم رو آورده شد.

c4de99cb-1cc6-4aa1-828e-c36d3270ab78
وی نمونه ای از عدم انجام کارهای زیربنایی را در شهرستان در زمینه ساخت و ساز و تحول شهر نام برد و ادامه داد: عدم ایجاد فضای سبز جدید، پارک و فضاهای ورزشی، رفع نواقص و نوسازی بافت های فرسوده شهری و غیره تنها بخشی از مواردی است که توسط شورا و شهرداری مغفول مانده است.
این عضو سابق شورای شهر لنگرود تنها کار پررنگ شورا و شهرداری را در زمینه آسفالت کوچه ها و معابر شهری دانست و افزود: این پروژه ی آسفالت کردن نیز با مساعدت و همکاری نماینده شهر بود که بودجه لازم برای اجرای آن درنظر گرفته شد؛ البته تغییرات صورت گرفته در زمینه زیباسازی خیابان های شهر و احداث تیربرق ها و گلکاری بین دو طرف خیابان و همینطور کوچک کردن میادین نیز دیگر کار شهرداری در طول این چند مدت بود که همین نیز هزینه های گزافی را ایجاد کرد درحالی که همین کار را با توجه و رکود و وضعیت اقتصادی می شد به شکل دیگری انجام داد.

خلاصه آنچه که از این تغییر و تحولات سطحی در شهر شاهد هستیم اینکه هر کسی در شورا و شهرداری سلیقه ای کار میکند و همین هزینه های اضافی و گزاف روی دست شورا میگذارد.
وی جذب های غیر قانونی شهرداری را نیز از تخلفات آشکار شورا و شهرداری برشمرد و گفت: هنوز مطالبات و معوقات بخشی از کارکنان و کارگران پرداخت نشده اما عده ایی با توجه به رانتی که برای خود در نظر گرفته اند بستگان خود را بدون هیچ گزینشی وارد شهرداری کرده و مشغول به کار کردند.
قلی پور در ادامه به مقایسه بودجه امسال شهرداری با بودجه سال گذشته پرداخت و اظهار داشت: بر طبق آنچه که شورا مصوب و اعلام کرده بودجه امسال شهرداری چیزی حدود ۴۴ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که این مبلغ در سال گذشته حدود ۱۷ میلیارد بوده است ؛ اما سوالی که اینجا پیش می آید اینست که با چه اصول و با چه منبع درآمدی چنین رقمی توسط شهردار پیش بینی و مصوب شده است؟
اگر فرض را اصولی بودن این بودجه بدانیم شهرداری باید در هر ماه بیش از ۳میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان درآمد داشته باشد تا این بودجه وجاهت داشته باشد در حالی که تا پایان همین سه ماه نخست سال ۹۵ مجموعا ۳ میلیارد با توجه به آنچه که خودشان اعلام کردند درآمد داشته اند و برطبق تعرفه تا اینجا ۸ میلیارد کسری دارند و منبع این کسری به عدم صدور آنجنانی پروانه ساخت و ساز و همینطور سرمایه گذار مناسب بر میگردد.
وی به درآمد سازمان عوارض و نوسازی نیز اشاره کرد و افزود: مجموع این درآمد حتی کفاف پرداخت حقوق و مزایای کارکنان را نیز نمی دهد چه رسد به اینکه در ردیف درآمد تامین بودجه نیز قرار گیرد.
قلی پور گفت: کمک دولت نیز ممکن است نهایتا ۵۰۰ میلیون تا ۱میلیارد تومان باشد که این نیز آنچنان چشمگیر نیست و مابقی را خود شهرداری باید درآمد زایی کند و به هرحال با این مواردی که مردم شهر کاملا از آن بی خبرند شهرداری در آستانه ورشکستگی قرار دارد ولی تنها آن را اعلام نمی کند.
قلی پور در پایان چند سوال مهم را از اعضای شورا و شهرداری پرسید از جمله آنکه چه کارهای فرهنگی چشم گیری در طول این سه سال در شهر انجام گرفت که اثرات آن همچنان ادامه دار باشد؟
وی افزود: در بحث محیط زیست و موضوع پسماند چه تلاش هایی صورت گرفته؟ چرا که همچنان بوی بد تعفن زباله ها در انتهای پارک فجر خصوصا در فصل بهار و تابستان به شدت مردم آن منطقه را آزار میدهد به علاوه اینکه حتی چهره شهر را نیز درمیان مسافران و گردشگران مخدوش میکند.//تابناک

 

14380610577

About سردبیر

Check Also

جلسه با مغازه داران مسیر رودخانه اصلی شهر از پل بتنی تا پل خاله جهت کمک به بازگشایی کنار رودخانه با  توافق  صاحبان اصلی مغازه ها باحضور شهردار محترم واعضای محترم شورای شهر لنگرود

جلسه با مغازه داران مسیر رودخانه اصلی شهر از پل بتنی تا پل خاله جهت …