چاپ مطلب چاپ مطلب

اضافه شدن یک وزارتخانه جدید به ساختار کشور در سال ۹۷ در راه صحن علنی مجلس

 
 رئیس کمیسیون مشترک تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه اعلام کرد: حجم توریست در ایتالیا به حدی است که تصور می‌شود راهپیمایی شده؛ با این تفاسیر کارمندان گردشگری این کشور به ۲۰۰ نفر هم نمی‌رسند.

همای گیلان، صنایع دستی و گردشگری به وزارتخانه و اقدامات صورت گرفته، گفت: باید این طرح را یکی از طرح‌های مهم مجلس دانست چراکه هیات رئیسه مجلس به دلیل اهمیت این موضوع دستور به تشکیل کمیسیون مشترکی برای آن داده است.

نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ۱۳ جلسه کارشناسی با حضور نمایندگان عضو کمیسیون مشترک و مسئولان مربوطه در دولت در این خصوص تشکیل و این طرح از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گرفت.

خدادادی بر ضرورت حرکت هر چه سریع‌تر به سمت اقتصاد غیرنفتی تاکید کرد و گفت: گزارش کمیسیون مشترک تبدیل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وزارتخانه تقدیم هیات رئیسه مجلس شده است و در نوبت بررسی قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه صرف تغییر نام این سازمان با وزارتخانه مشکلی را حل نخواهد کرد، گفت: برخی به دلیل عدم نظارت مجلس به این سازمان و اعتقاد به اینکه به حیاط خلوت دولت‌ها تبدیل شده است به تغییر این سازمان به وزارتخانه تاکید دارند.

حجم توریست در ایتالیا به حدی است که گمان می‌شود راهپیمایی شده است

این نماینده مجلس با اعتقاد به اینکه برای حل این مشکلات باید نگاه‌ها تغییر کند، افزود: یکی از کشورهایی که در جذب توریست موفق عمل کرده و درآمد زیادی از این بخش دارد، ایتالیا است. حجم توریست در این کشور به حدی است که تصور می‌شود راهپیمایی شده؛ با این تفاسیر جالب است که بدانید کارمندان گردشگری این کشور به ۲۰۰ نفر نمی‌رسند. ساختمان گردشگری این کشور به ۵۰۰ متر نمی‌رسد؛ آیا گردشگری در این کشور اداره نمی‌شود؟ علت موفقیت آن‌ها وجود وزارتخانه نیست بلکه نگاه‌شان نگاهی بهره‌رسان و کارشناسی است.

وی توضیح داد: شخصا درباره علت موفقیت‌شان را از مسئولان‌ این کشور سوال کردم در پاسخ اعلام کردند که همه خدمات‌رسانی و سرویس‌دهی به توریست‌ها ازسوی بخش خصوصی انجام میشود و دولت دخالتی در آن ندارد. حال سوال این است که در کشور ایران بخش خصوصی چه در سطح وزارتخانه و چه سازمان‌ها امکان بروز و ظهور پیدا کرده است؟ آیا این نگاه به بخش خصوصی وجود دارد که از ظرفیت آن استفاده شده و به دنبال آن اشتغال زایی داشته باشیم؛ متاسفانه خیر، در این شرایط اگر وزارت گردشگری هم تشکیل شود راه به جایی نخواهیم برد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی همچنین افزود: زمانی اشتغال ایجاد می‌شود که نگاه‌ها و فرهنگ بهره برداری تغییر کند و کارها در همه عرصه‌ها به مردم واگذار شود، کاری که مسئولان هیچ‌گاه در انجام آن موفق نبودند به طوری که هنوز نتوانستیم گردشگری را از چنبره میراث فرهنگی خارج کنیم./ خانه ملت

با کانال همای خبر همراه باشید

About عطیه نصرتی

Check Also

قطع آبگذاری کانال‌های آبیاری شبکه سفیدرود در پی بارش‌های اخیر

قطع آبگذاری کانال‌های آبیاری شبکه سفیدرود در پی بارش‌های اخیر   معاون حفاظت و بهره …