چاپ مطلب چاپ مطلب

انتظارات از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی/ سیدمحمداحمدی معاون سابق هماهنگی اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان

اختصاصی همای گیلان:باگذشت قریب به یک ماه از شروع بکار مجلس یازدهم اقشارمردم به ویژه فعالان سیاسی- اجتماعی – اقتصادی – فرهنگی با طرح موضوعات مختلف و براساس وعده ها و شعارهای انتخاباتی از نمایندگان خود در خانه ملت انتظاراتی دارند که برآورده شدن ویا در مسیر درست قرارگرفتن وعده های یادشده تا حدودی میتواند امیدهای بسیاری را در دل مردم ایجاد و توان حل مشکلات کشور از مجلس انقلابی را داشته باشند .


استان گیلان دارای ١٣ کرسی در پارلمان ملی میباشد که با فوت آقای رمضانی دستک ( منتخب مردم آستانه اشرفیه) در حال حاضر استان با ١٢ نماینده که افراد با تجربه و بعضأ دارای سوابق نمایندگی در دوره های گذشته و همچنین آشنا به مسائل کشور و استان در حال خدمت و انجام وظیفه ذاتی میباشند .
در این دوره از انتخابات از مهمترین شعارها و وعده های نمایندگان استان ، حل مشکلات معیشتی مردم ، مبارزه جدی با فساد ، سرعت بخشیدن به پروژهای نیمه تمام استان ، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی ، رفع معضل بیکاری و ….. میتوان نام برد .
حال با مشخص شدن اعضای کمیسیونهای مجلس و حضور نمایندگان گیلان در کمیسیونهای مهم و اثرگذارنظیر برنامه و بودجه – عمران – امنیت ملی – شوراها – اجتماعی و اقتصادی انتظارات مردم گیلان از تاثیرگذاری نمایندگان خود در کمیسیونها جهت هدایت منابع و استفاده حداکثری از ظرفیت قوانین بودجه سنواتی و برنامه توسعه و همچنین پیگیری مستمر و جدی و حرفه ای مطالبات به جا مانده از سالهای گذشته و به نوعی جبران عقب ماندگیها و اقدامات اولویت دار بر اساس موارد طرح شده در راستای عمل به وظایف و رسالت انقلابی خود و به منظور ارتقاء کارآمدی مجلس که در رأس امور قراردارد کاملأ امری تحقق یافتنی خواهد بود .
اما بخشی از این انتظارات بقراربشرح ذیل میباشد :
١) حل مشکل پسماند استان و سایت زباله سراوان و عزم جدی نمایندگان همراهی با مسئولین اجرایی در حل این معضل به جا مانده از سالهای گذشته .
٢) حمایت از شرکت های دانش بنیان در استان که در سالهای اخیر شاهد افزایش دانش محوری و دانش بنیانی اقتصادها هستیم که این تحول در استان نیز میبایستی سرعت گیرد .
٣) استفاده از ظرفیت نظارت در موضوعات مختلف بر اساس وظیفه ذاتی .
۴) تعامل با سایر قوا
انتظار از مجلس انقلابی آن است که در عین پایبندی به وظایف و دقت در جایگاه قانونی خود یاریگر دولت در حل مشکلات کشور و استان باشد .
۵) اهتمام جدی به دو مقوله اقتصاد و فرهنگ که مورد مطالبه جدی مقام معظم رهبری میباشد از طریق ارائه طرح های مرتبط با توجه به نیازهای کشور و استان .
[۶/۲۵،‏ ۱۲:۳۲] علی علیپور: ۶)رسیدگی به وضعیت صنایع استان و نیز پیگیری بنگاه های اقتصادی که توسط بانکها به تملک درآمده اند ( تعداداینگونه واحدها در استان قابل توجه میباشد ) قطعا با حل مشکل فوق شاهد گام جدی در راستای جهش تولید بر اساس فرامین رهبری معظم در استان خواهیم بود .
٧) فعال نمودن بنگاه های اقتصادی که به هر دلیل قادر به ادامه فعالیت نمی باشند با استفاده از ظرفیت کارگروه رفع موانع تولید استانی و ملی .
٨) تدوین قوانین جدید مرتبط با موضوعات اساسی و مورد نیاز کشور و نظارت بر حسن اجرای قوانین موجود .
٩) شناخت دقیق از اولویتهای توسعه استان و تلاش برای رفع موانع موجود .
در مرکز خدمات سرمایه گذاری گیلان ۴ محور توسعه تعریف شده به شرح ذیل :
– توسعه همه جانبه .
– توسعه کشاورزی محور .
– توسعه صنعت محور .
– توسعه دریا محور .
١٠) تقویت ارتباط تخصصی ، همه جانبه ، آینده نگری با اقشار مختلف جامعه در جهت شنیدن صدای مردم و خواسته های آنها .
در انتها اضافه میکنم تحقق موارد ذکر شده منوط به وحدت و همدلی نمایندگان برای حل مشکلات کشور و استان می باشد .

با کانال همای خبر همراه باشید.http://@homaygilanir

About مدیر خبر1

Check Also

واکاوی نمایش ضعیف ملی پوشان والیبال در لیگ ملتها

مجید صبوحی کارشناسی فرهنگی ورزشی و مربی والیبال طی یادداشتی نوشت: در آستانه المپیک ریو …