چاپ مطلب چاپ مطلب

مدیرکل کمیته امداد گیلان خبر داد؛ بهره مندی بیش از ۹ هزار نفر از تسهیلات صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت گیلان

سومین همایش ملّی قرض نیکو با شعار «تجربه عملیاتی بانکداری قرض‌الحسنه» همزمان با سراسر کشور، در گیلان برگزار شد.

همای خبر/عباس اهرابی در این همایش، با بیان اینکه صندوق امداد ولایت با مجوز رسمی بانک مرکزی و با هدف پرداخت وام قرض‌الحسنه به مددجویان و نیازمندان کمیته امداد و دیگر اقشار آسیب‌پذیر راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: جذب سپرده‌های قرض‌الحسنه از خیّران برای ارائه تسهیلات به خانواده‌های کم برخوردار از طریق این صندوق انجام می‌شود.

وی، با اشاره به اینکه در این مدت ۲۳۴ هزار و ۲۷۳ نفر از مردم و به‌ویژه نیکوکاران در صندوق امداد ولایت گیلان سپرده‌گذاری کرده‌اند، افزود: سپرده‌گذاری در صندوق امداد ولایت به دو صورت ویژه و عادی انجام می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان، با بیان اینکه فعالیت‌های این صندوق بر اساس مقررات بانک مرکزی و به صورت بانکداری اسلامی و کاملاً قرض الحسنه صورت می‌گیرد، گفت: طی سال گذشته ۹ هزار و ۷۸۹ نفر از تسهیلات اشتغال و توانمندسازی، تسهیلات خرید، ساخت و یا ودیعه مسکن و وام کارگشایی صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت استان گیلان بهره‌مند شده‌اند که برای این میزان تسهیلات، حدود ۱۳۷ میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان اختصاص پیدا کرده است.

اهرابی، در زمینه وام های پرداختی با تشریح وام های قرض الحسنه پرداخت شده به متقاضیان، گفت: طی این مدت وام کارگشایی جهت مصارفی همچون ازدواج، تأمین مسکن، تعمیر مسکن، ودیعه مسکن، درمانی، تحصیلی، بدهی، محکومیت غیر عمد (معسیرین) و سایر محل های مصرفی به تعداد هشت هزار و ۶۴۸ نفر به مبلغ ۱۰۲ میلیارد و ۷۰۵ میلیون تومان پرداخت شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان ، کمک به ایجاد شغل با پرداخت وام های بدون بهره را از دیگر اقدامات صندوق امداد ولایت برشمرد و افزود: در بخش وام اشتغال در طرح های همچون، آرایشگری، آشپزخانه، باغبانی، خدمات توزیعی، خودروی سبک و سنگین، خیاطی، دامداری سنتی و صنعتی، زراعت، شیلات، قالی بافی، گلخانه، گلیم بافی، ماکیان، نانوانی طی سال گذشته برای تعداد یک هزار و ۱۴۱ طرح، به مبلغ ۳۴ میلیارد و ۹۲۳ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شد.

وی، از دیگر اهداف تأسیس صندوق امداد ولایت را اشاعه سنت قرض‌الحسنه در جامعه، جذب منابع بیشتر از خیران برای پرداخت وام قرض‌الحسنه و تغییر رویکرد کمک‌های کمیته امداد امام(ره) از بلاعوض به معوض اشاره کرد و ادامه داد: قرض‌الحسنه واقعی در صندوق امداد ولایت است که به نفع محرومان انجام می‌شود.

اهرابی با بیان اینکه همه اقشار به‌ویژه خیّران می‌توانند در صندوق امداد ولایت سپرده‌گذاری کنند، گفت: سپرده‌گذاری عادی از ده هزار تومان با نیّت کمک به محرومان و بدون تعیین تعرفه سپرده از سوی سپرده‌گذار انجام می‌شود و در سپرده‌گذاری ویژه که از پنج میلیون تومان است، تعرفه سپرده از سوی سپرده‌گذار تعیین می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام (ره) استان گیلان در پایان خاطرنشان کرد: صندوق قرض الحسنه امداد ولایت اقدام به هم افزایی ۱۰۰ درصدی با خیّرین سپرده گذار به منظور اعطای تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان می نماید، لذا از همه خیرین و نیکوکاران جهت ترویج این قرض نیکو دعوت به عمل می آید.

رامین بهمنیار “مدیر امور شعب صندوق امداد ولایت استان گیلان” نیز در این همایش، ضمن تشکر از خیّرین، گزارشی از تفاهم نامه های منعقده ارائه کرد و افزود: امیدواریم با حمایت خیّرین و نیکوکاران ضمن ترویج فرهنگ حسنه قرض الحسنه، در مسیر خدمت به نیازمندان و محرومیت زدایی گامی مؤثر برداریم.

گفتنی است در پایان این مراسم از تعدادی خیّرین سپرده گذار تجلیل به عمل آمد.

با کانال همای خبر همراه باشیدhttp://@homaygilanir

About مدیر خبر1

Check Also

۱۶ تفاهم نامه سرمایه گذاری و استقبال از بسته های سرمایه گذاری معاون توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد انزلی از دستاوردهای ایران اکسپو ۱۴۰۳ خبر داد: ۱۶ تفاهم نامه سرمایه گذاری و استقبال هیأت های خارجی از بسته های سرمایه گذاری

۱۶ تفاهم نامه سرمایه گذاری و استقبال از بسته های سرمایه گذاری معاون توسعه اقتصادی …