چاپ مطلب چاپ مطلب

به بهانه هفته پژوهش برگزار شد ، مسابقه «جایی برای زیستن» در سما سیاهکل

همای گیلان: دفتر پژوهش دانشکده فنی و حرفه ای سما سیاهکل به مناسبت هفته پژوهش و به منظور شکوفایی خلاقیت ها و استعدادهای دانشجویان ، اقدام به برگزاری مسابقه ای با عنوان«جایی برای زیستن» در بین دانشجویان رشته معماری و ساختمان نمود.
در این مسابقه دانشجویان از مواد دورریختنی و غیر قابل استفاده با ذوق و سلیقه خودشان بهره برداری نموده و دست به تولید آثار جدید زدند.
مهدیه دلشاد مدیر گروه معماری و ساختمان این مرکز آموزشی فرهنگی مهمترین اهداف این مسابقه را «شکوفایی خلاقیت ها و استعدادهای دانشجویان معماری و ساختمان در طراحی موضوعی»، «ایجاد انگیزه در استفاده از لوازم دورریختنی و تبدیل آن به یک متریال در اجرای یک طرح موضوعی»، «آموزش و ترویج استفاده دوباره از لوازم دور ریختنی»، «کاهش تولید زباله و توجه به حفظ محیط زیست» و « تمرین عملی دروس درک و بیان و تمرین های معماری» عنوان نمود.
لازم به ذکر است که فرماندار و امام جمعه شهرستان سیاهکل ضمن بازدید از این رقابت علمی با محصولات تولیدی دانشجویان از نزدیک آشنا شدند و دانشجویان پیرامون کارهای خودشان توضیحات لازم را ارائه نمودند.
جواد نجار تمیزکار نیز که در این مراسم حضور پیدا کرده بود ضمن بازدید از آثار خلق شده توسط دانشجویان در سخنانی از رئیس دانشکده سما سیاهکل به خاطر این کار ارزشمند تقدیر نمود. وی در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: هدف اصلی مان این است که استعدادهای دانشجویان مان را شکوفا نموده و افرادی خلاق و توانمند تحویل جامعه دهیم. وی با ابراز خوشحالی از اینکه با این قبیل کارهای ارزشمند به شعار اصلی سما که همان «مهارت محوری» است نزدیک می شویم، افزود: تفاوت اصلی دانشکده های سما با سایر مراکز آموزش عالی این است که در این مجموعه آموزشی فرهنگی به فکر «مهارت محوری» و «کارآفرینی» هستیم و تلاش مان این است که فارغ التحصیلان سما به راحتی بتوانند جذب بازار کار شده و کارآفرینان شایسته ای برای جامعه باشند.
رئیس مرکز آموزشی فرهنگی سما لاهیجان و سیاهکل در ادامه اظهار داشت: دانشجویان معماری و ساختمان ما با این کارشان نشان دادند که خواستن توانستن است و می توانند با تکیه بر توانایی های خود آموخته های شان را به منصه ظهور برسانند. وی برخورداری از محیط زیست سالم را نیز از دیگر اهداف اجرای این کار ارزشمند برشمرد و اظهار داشت: با این کارمان دو هدف اصلی را دنبال می کنیم؛ اول اینکه محیط زیست مان را از آلوده شدن به مواد بازیافتی و دورریختنی محافظت می کنیم و دوم اینکه از امکاناتی که در اختیار داریم به صورت بهینه استفاده می کنیم.
تمیزکار با بیان اینکه به توانایی دانشجویان مان اعتماد کامل داریم به اجرای موفق این طرح در سما لاهیجان اشاره کرد و خاطرنشان نمود: از آنجایی که توانمندی های دانشجویان مان قابلیت عرضه در بازار را نیز دارد سال گذشته با یکی از شهرداری های استان گیلان قراردادی فی مابین امضا شد تا آثار دانشجویان مان جهت استفاده در پارک ها و خیابان ها از آنها خردیداری شود.
وی در پایان ابراز امیدواری نمود که دانشجویان رشته های دیگر این مرکز آموزشی فرهنگی نیز بتوانند با کارهای خلاقانه و تاثیرگذارشان به پیشرفت دانشگاه و جامعه کمک نموده و بر افتخارات سما بیفزایند.

About سردبیر

Check Also

مرد مغازه دار کارگر خود را با چاقو کشت/ متهم به قتل می گوید مقتول مدتی پیش به خواهر او تجاوز کرده

مرد مغازه دار کارگر خود را با چاقو کشت/ متهم به قتل می گوید مقتول …